Ommer Kunst Weekend

 BROCHURE (PDF ,9Mb)

Tijdens het laatste weekend in augustus presenteren kunstenaars in hun ateliers in en om Ommen, hun werk aan het publiek.

De Ommer Kunst Weekend 2020 vindt plaats in het weekend van 29 en 30 augustus.

Van 11.00 - 17.00 uur is op deze dagen op circa 14 kunstpunten het werk van een groot aantal kunstenaars uit Ommen en omgeving te zien.  Een kunstpunten bestaat meestal uit het atelier of andere gelegenheid bij de kunstenaar, met het werk van die kunstenaar, aangevuld met het werk van twee andere kunstenaars. De uitvoerend kunstenaars zijn tijdens deze dagen ook aanwezig. Bij goed weer wordt vaak de tuin er ook bij betrokken.

De kunstpunten zijn herkenbaar aan een vlag aan de weg en zijn per fiets of auto goed te bereiken. Door de uitgestrektheid van de gemeente Ommen, doorsneden door de Vecht, is het niet goed mogelijk één route aan te geven die alle kunstpunten verbindt. We streven ernaar kunstpunten te clusteren, zodat aan een gekozen route meerdere kunstpunten bezocht kunnen worden.  

De brochure, met een kaart van Ommen en de deelnemende kunstenaars, zal vanaf medio  juli op diverse plekken in Ommen liggen om meegenomen te worden.

Afgelopen jaar hebben leerlingen van het Vechtdalcollege ook een bijdrage geleverd. In de molen ‘de Lelie’ van Anton Wolters is er een expositie van foto’s gemaakt door leerlingen van het Vechtdalcollege. De Projectgroep Ommer Kunst Weekend heeft van alle inzendingen de mooiste uitgezocht en deze werden geëxposeerd in de molen. We hopen iets dergelijks in 2020 weer te doen.

 

Inloggen

Stichting Vechtdalkunsten

Beerzerweg 1a
7731PA Ommen

RSIN 854456417
KvK 61709808
BTW 854456417
Bank NL37RABO0195261844


Copyright © 2019 Stichting Vechtdalkunsten
Privacyreglement - Disclaimer - Realisatie: Dois Webdesign