Kijk op Kunst

Kijk op Kunst 2019

Bekijk hier de flyer (PDF, 3Mb)

Kom kunst kijken in Ommen tijdens de herfstvakantie!

Stichting Vechtdalkunsten Ommen organiseert elk najaar het evenement Kijk op Kunst; een prachtige herfstactiviteit in de winkelstraten van Ommen.
Tijdens de herfstvakantie(s) van 5 tot en met 26 oktober stellen tweeënvijftig winkeliers hun etalages en winkelruimte beschikbaar voor het tentoonstellen van de werken van evenzovele  verschillende kunstenaars uit Ommen en omstreken. Voor u als publiek dé gelegenheid om kennis te maken met diverse kunstvormen zoals beelden, schilderijen, keramiek, houtsnijwerk, sieraden, conceptuele kunst, aquarellen en tekenkunst.

Win een kunstwerk van kunstenaar Frieda Waanders

U kunt dit winnen door uw stem uit te brengen op de combinatie etalage/kunstwerk(en) die u het meest aanspreekt. Geef naast de winnende combinatie ook aan, wat u er in aanspreekt. Stemmen kan via SMS of Whatsapp(06 109 88 038) of via een stembriefje. Die zijn te vinden op kunstpunt 0 (Kerkplein 6) waar ze ook ingeleverd kunnen worden.

Uit de ingeleverde stemmen trekken we een winnaar voor de publieksprijs. De winnaar wordt daarvan persoonlijk op de hoogte gesteld.

Daarnaast krijgt de winnende combinatie etalage/kunstwerk(en) als prijs de foto op de voorkant van de flyer van Kijk op Kunst 2020.

Flyers, met daarin een wandelroute met plattegrond en nummering en de namen van deelnemende winkeliers en kunstenaars, worden ruim verspreid.
U vindt de flyers onder andere bij de deelnemende winkeliers (herkenbaar aan een deurposter), in diverse restaurants, in de bibliotheek, op het station en bij verschillende vakantieverblijven. 

Wij nodigen u van harte uit om deze herfst kunst te komen kijken in Ommen!

Werkgroep Kijk op Kunst; Bard, Joke, Margreet, Annemarie en Hélèna

 

 

Inloggen

Stichting Vechtdalkunsten

Beerzerweg 1a
7731PA Ommen

RSIN 854456417
KvK 61709808
BTW 854456417
Bank NL37RABO0195261844


Copyright © 2019 Stichting Vechtdalkunsten
Privacyreglement - Disclaimer - Realisatie: Dois Webdesign